Behöver ni ny bostad eller vill sälja er nuvarande

Vi flyttar till något större, vår första bostad, vi flyttar isär eller ihop. Vi söker sommar-/vinterfristad och får nya ambitioner i livet. Du anlitar MäklarTjänst för att underlätta en komplex affär och för att säkerställa att affären görs rätt från början.

Förmedling av fastigheter är förenat med höga kostnader och noga avvägningar som rätt läge, läge och läge. Vilket bruksvärde din investering håller i framtiden för dig, det vill säga vid en framtida försäljning får du igen köpeskillingen med mera. Ditt boende är även intimt knutet till din person varför vi erbjuder en personligare tjänst med hög kundnytta.

MäklarTjänst - den röda tråden genom hela din försäljning MäklarTjänst - den röda tråden

MäklarTjänst är den röda tråden genom hela din försäljningsprocess, i och med rollen som aktiva och personligare uppdrag skräddarsyr vi uppdraget för att passa dig, vår uppdragsgivare. Vi kommer pålästa till din bostad/ fastighet, hjälper med Energideklaration, ordnar Planritningar, Fotografering utförd av yrkesfotografer och upprättar kompletta försäljningsunderlag och marknadsunderlag. Vi annonserar utöver Hemnet, Sveriges största bostadssajt, www.maklartjanst.se och Blocket även i våra egna skyltfönster endast 10 meter från Systembolaget i centrala Luleå som du säkert förstår ständigt har gångtrafik och många intresserade som stannar upp.
Vi marknadsför även din fastighet genom vårt kontaktnät och kundregister, och utforskar nya vägar att exponera din bostad för den rätta spekulanten. Vi anordnar professionella enskilda eller så kallad personliga visningar samt även allmänna visningar. När det kommer till förhandling och budgivning erbjuder vi kontinuerlig kontakt med de deltagande parterna och MäklarTjänst ställer förstås sin erfarenhet till förmån i form av råd & rön, nu och för framtiden.

MäklarTjänst - den röda tråden fram till tillträdet och i framtiden MäklarTjänst - den röda tråden

Med affären i hamn har vi genomgång av köpekontraktet på vårt trevliga kontor där vi bjudit in köpare och säljare att i lugn och ro ta del av avtalet och vi rätar ut kvarstående frågetecken: Till exempel vad är fast respektive lös egendom, säljarens respektive köparens skyldigheter, varför vi har deponering av handpenningen hos MäklarTjänst fram tills avtalsvillkoren är uppfyllda - som till exempel att köparen ska beviljas medlemskap i bostadsrättsföreningen. Vi i samarbete med bankerna inför tillträde och avslut. MäklarTjänst går igenom avräkning för överlåtelsen, köpebrev under avslutet och överlämnar en anbudsförteckning över budgivningen samt en mäklarjournal.
Vi hjälper även till med din deklaration genom att utföra reavinstberäkningen för din sålda bostad/ fastighet .

Vi är medvetna som mäklare att värdet av vår tjänst avgörs av våra kunder och därför ser vi det som självklart att varje gång utföra våra uppdrag över förväntningarna!
Planerar du sälja din bostad eller behöver en bankvärdering, tveka därför inte att kontakta oss 0920-22 20 20.


Försäljningsvärdering

MäklarTjänst erbjuder även kostnadsfria försäljningsvärderingar som ni får svar på samma dag. Den kvalitetsgrad vi vill stå för kräver att vi besöker er bostad/fastighet i person. Och bygger på MäkarTjänsts 20 år av erfarenheter inom Luleå, Boden, Piteå området samt Kalix området och kompletteras med aktuell prisstatistik och vår kännedom av utvecklingen i området.